🌜 Night Shopping –24 % téměř na vše* s kódem NIGHT2D4 🌛 Do neděle probíhá také 🌸 jarní výprodej se slevami až 50 %.

„Už se nemůžu dočkat pokračování své proměny" aneb Jak změnila markeťačce Petře ketodieta život

4. 12. 2020Tento článek vám zabere 5 min čteníredakce KetoDiet

Někdy je vzájemné setkání napsané ve hvězdách dlouho předtím, než k němu dojde. Naší markeťačce Pétě ketodieta v mnoha oblastech změnila život. Přečtěte si její příběh. Varování – kapesníky mějte po ruce.

Petra, členka marketingového týmu KetoDiet, s touto proteinovou dietou úspěšně zhubla.

Několikrát na startu

Hubnutí a přibírání mě provází celý život. Spoustu let jsem stála na startu a svou absenci v cíli jsem si omlouvala větou “Tak od pondělí už opravdu začnu.” Bariérou byla má slabá vůle, pocit nedostatku času na přípravu a konzumaci pokrmů, touha po zakázaných sladkostech a strach z odříkání si.

Po třetím těhotenství mě ale nabraná kila dovedla do světa zdravotních potíží, které už bylo potřeba řešit. Ať šlo o křečové žíly, které mi lékař odmítl léčit pro mou nadváhu, o riziko zvýšeného cukru či zoufalství z toho, jak se cítím ve vlastním těle. Tak moc jsem si přála nosit oblečení, které se mi líbí, ne jen to, které mi je. A čím více jsem se trápila, tím více jsem jedla a přibírala.


Čím více jsem se trápila, tím více jsem jedla a přibírala


Vyzkoušela jsem mnoho diet. Navštívila jsem různé výživové specialisty a ochutnala nespočet kombinací potravin. Několikrát týdně jsem se motivovala ke sportovním výkonům. K určitému výsledku jsem se vždy dopracovala. Nikdy však natrvalo. Hned po nadšeném ukončení diety jsem se postupem času vrátila ke svému způsobu stravování, a tím také k původní váze. Začarovaný kruh, ze kterého jsem neuměla vystoupit.

První setkání s ketodietou

Díky svému předchozímu zaměstnání jsem poprvé poznala KetoDiet. První letmý dojem mě odrazoval. Převážně instantní pokrmy mě přece nemohou nasytit, uspokojit, a už vůbec ne vyřešit mou vysokou nadváhu. Také jsem se odmítala vzdát společných obědů s kolegy. Bála jsem se nedostatečného doplnění energie, potřebné pro obstarání třech dětí. A vůbec, odpírat si posezení u vína?

Všechno zlé je pro něco dobré

Až lock down, období, kdy jsem nemohla s kamarády na jídlo ani na pití, mě nakoplo k rozhodnutí, zkusit několikátou dietu v řadě. Tak buď se budu prát o mouku a droždí v obchodě, nebo si pohodlně pořídím předchystanou stravu od KetoDiet. Porovnala jsem si ceny ketopokrmů s klasickou stravou a došly mi výmluvy. Jdu do toho!


Pochutnávala jsem si, mlsala a hubla jsem


Po přelouskání přehledné a stručné brožury mě nadchla informace, že můžu jídla kombinovat dle svých potřeb, důležité bylo jen dodržet počet porcí. Mohla jsem si poskládat jídelníček na základě svých stravovacích návyků, kdy nechyběly snídaně v podobě oblíbených kaší, syté obědy a teplé polévkové večeře, to vše připravené během chvilky. No a dvě sladké tyčinky rozmanitých chutí jako svačinka, kterou zvládnu vychutnat i při poklusávání v rytmu dětí? Bez ohledu na to, zda sedím v autě, jsme na procházce nebo vegetíme po rozvolňování v kempu pod stanem. Co víc si přát? Poprvé jsem neměla problém ani s dodržováním pitného režimu. Voda a čaje mi nevadí vždy jen dočasně, což vyřešily sirupy rozmanitých chutí.

Hubnoucí proměna s KetoDiet - před a po

Nejlepší motivací byly dosažené výsledky

Celkově, splnil se mi sen. Pochutnávala jsem si, mlsala a hubla jsem. A to i bez možnosti pořádně propotit tričko ve fitness centru. Váha mi ukazovala, že jde o správný směr. Nakonec uznala, že existují menší čísla, než která se zobrazovala doposud. A to mě motivovalo k tomu nepodvádět.

Štíhlá postava i po dietě?

Jediné, co mě děsilo, bylo, jak si tento výsledek udržet. I na to jsem našla odpověď u KetoDiet, která nabízí řadu Ketolife právě pro tento účel. A to včetně mého oblíbeného vína, takže na zdraví.

Nyní pomáhám tělu udržet si sníženou váhu a nemohu dospat, až uplyne výživovými specialisty doporučená půlroční pauza a já budu moct pokračovat v mé přeměně dál. Těším se do dalšího cíle, kde cílová páska obejme můj, zase o něco menší, obvod pasu.

Keto doma, keto v práci

Mé nadšení a přesvědčení o tomto způsobu změny životního stylu završila možnost přidat se ke KetoDiet týmu i pracovně a pomáhat dalším lidem na jejich startu až po podporu daleko za cílem. Ukázat, že to jde dokázat!

Celkově, cítit se skvěle! A na to není nikdy není pozdě!

Vaše nesmírně vděčná Péťa

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů