🌜 Night Shopping –24 % téměř na vše* s kódem NIGHT2D4 🌛 Do neděle probíhá také 🌸 jarní výprodej se slevami až 50 %.

Martin Zounar

23. 9. 2013Tento článek vám zabere 3 min čteníredakce KetoDiet

"Dobrá forma je hlavně otázka psychiky."

Hubnoucí proměna s keto dietou – Martin Zounar

Známý herec a moderátor Martin Zounar, který se proslavil rolí mladého vojáka Tomáše v seriálu Chlapci a chlapi, je vnímám velkou částí veřejnosti svým kladným vztahem k dobrému jídlu. Jak je to ve skutečnosti? Jaké má zkušenosti s držením diet a co ho nejvíc baví na proteinové dietě KetoDiet? To vše a mnohem víc nám prozradil během rozhovoru v jeho oblíbené sushi restauraci.

Martine, jaké máte obecně zkušenosti s držením diet?

Dobrá forma je hodně otázka psychiky. Před jedenácti lety jsem měl dost starostí a hodně jsem přibral. V té době jsem měl kolem 120 kilogramů. Každopádně s nadváhou bojuji už skoro 20 let. Za tu dobu jsem zkusil snad všechny typy diet, ale každý klasický koktejl mi přestal po týdnu užívání chutnat. Ať už měl jakékoli množství chutí.

Nyní zkoušíte KetoDiet, jak si na tuto dietu zvykáte?

První fáze byla rázná, vyřadil jsem všechno moučné. Třetí den byl zlomový, tělo se nastartuje. Člověk je unavenější kvůli nedostatku cukru, má neustále žízeň a začne hodně pít. Chybělo mi ovoce, které se jíst nemůže. Ale vždycky, když srovnám stravování před dietou a pak při ní, i bez ovoce u sebe už nyní cítím obrovský posun k lepšímu.

V čem spatřujete výhody této proteinové diety?

KetoDiet mi vyhovuje, protože mám pocit, že u ní skutečně jím. Můžu kousat, nejsou to jen zmiňované koktejly. Chutná mi především omeleta, kterou si vždy naplním tím, na co mám chuť. Samozřejmě v rámci povolených potravin. Navíc jsem rád za možnost zeleninových příloh. Je to pestré a snadno se tak v hubnutí vytrvá.

Základem správného hubnutí je pohybová aktivita, pohlídat si příjem a výdej. V kombinaci s pracovním vytížením a omezenou stravou je náročnější dočerpávat energii, ale s Keto nemám pocit strádání. Sáčky KetoDiet se navíc dají upravovat podle chuti, dělám si je s trochou česneku a se salátem , pochutnám si na nich.

Jste přece známý gurmán a požitkář, nechybí Vám delikatesy běžného režimu? 

Jak vás napadlo, že jsem gurmán a požitkář? Naopak, vždy jsem dával přednost spíše lehké a zdravé kuchyni. Pořádné fláky masa jím strašně málo. Hodně si dělám ryby, občas si připravím vepřovou panenku. Miluju rýži a brambory - s těmi se dají vytvářet gurmánské zázraky!

I při dietě je skvělé si výjimečně maličko zhřešit a jednou za čas si udělat radost pořádným, ale zdravým a vyváženým jídlem. Díky Keto ale ani nemám chuť hřešit. Dává dostatek chutí sama o sobě.

Jaké jsou Vaše cíle?

Chci se cítit dobře a chtěl bych sundat s KetoDiet ještě 10 kilogramů. Uvidíme, jak se mi to podaří.

Děkujeme za rozhovor a ať se daří!

Více si o článku můžete popovídat na našem Facebooku.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů