🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

„Nikdy mě ani nenapadlo to vzdát,” prozrazuje o svém hubnutí Jana

14. 11. 2023Tento článek vám zabere 3 min čteníTereza Břízová

Ráno před skříní přemýšlela, co si vezme na sebe. Výběr byl zúžený, většina oblečení byla totiž malá. Nechtěla kupovat znovu větší velikost, a tak se Jana rozhodla zhubnout. Podívejte, jak se jí to podařilo.

Jana zhubla s KetoDiet – PŘED & PO dietě foto zepředu

Jani, proč jste se pustila do KetoDiet?

KetoDiet přede mnou zhubla také má sestra. Když jsem ji viděla, volba byla jasná. Měla jsem možnost zkusit i jinou dietu, ale jídla mi nechutnala tak jako ta vaše.

Začátek byl pro mě obrovsky motivující. Pořád jsem měla na paměti svůj cíl – zhubnout a být zase sama sebou. Cítit se lépe. Dalším důvodem je moje malá dcera. Chtěla jsem se jí věnovat naplno a nadváha mě omezovala. To mě hnalo dopředu. V průběhu diety jsem neměla žádnou krizi.

Nikdy mě ani nenapadlo to vzdát.

Jana drží v ruce ovocné proteinové müsli KetoDiet

Která jídla vám nejvíc chutnají?

První měsíc jsem strávila jen s balíčkem proteinových nápojů. Byla jsem překvapená, jak mi chutnají a že po nich nemám vůbec hlad. Doplňovala jsem je zeleninou a zdravými tuky. Postupně jsem přidala i proteinová jídla.

Jana má nejraději: 

Přestaňte se bát zdravých tuků. Zařaďte je do jídelníčku na hubnutí stejně jako Jana. Dodají vám nejen potřebnou energii, ale i zdraví prospěšné látky.

Jaké tuky vybírat?

Jana drží v ruce ovocné proteinové müsli KetoDiet

Máte nějaký silný zážitek z průběhu hubnutí?

Nejvíc mě těšila vnímavost rodiny a mého okolí. Viděli mé pokroky a podporovali mě v hubnutí. Toho si vážím. Nakonec se do dietního plánu pustila i má další sestra a zatím se jí daří. Jsem ráda, že jsem ji motivovala.

Věřím, že velikost 3XL už nikdy neobléknu.

Jak jste se svou proměnou spokojená?

Jsem nadšená. Se svou váhou bojuji už od porodu. Prošla jsem hormonální změnou, a proto jsem tolik přibrala. Pak už to nešlo shodit dolů. Co jsem zhubla, to jsem zase vždycky přibrala nazpátek. Teď jsou výsledky úžasné a já se těším na pokračování mé cesty.

Jak vypadá váš jídelníček a životní styl po dietě?

KetoDiet mě naučila jíst pravidelně a zdravěji. Pořídila jsem si do zásoby ještě vaše jídla a nápoje. Nemám výčitky, když si dám občas něco sladkého, protože můj jídelníček se celkově hodně proměnil. Jedu dál v nastaveném směru.

Co se vám vybaví, když se řekne KetoDiet?

  • Dobré jídlo,
  • splněný cíl,
  • krása.
Ochutnávka keto diety na 3 dny

Zjistěte, jestli KetoDiet zachutná i vám

Zkušební balíček vám napoví, jestli je proteinová dieta správnou cestou pro vás. V ochutnávkovém boxu se můžete těšit na:

  • krémové proteinové nápoje, oblíbené polévky,
  • pohotové svačinky, nadýchané croissanty, nepostradatelné pečivo,
  • ale i smetanové dezerty a mlsání bez výčitek.

Prohlédněte si balíček

Co byste vzkázala těm, kteří nad KetoDiet teprve uvažují?

Určitě neváhejte a udělejte první krok. Také jsem měla pochybnosti, a nakonec jsem moc spokojená. Věřím, že velikost 3XL už nikdy neobléknu. Takže běžte do toho naplno, ať máme lepší život.

Foto: Archiv Jany, KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Proměny našich zákazníků

O své hubnoucí příběhy se s námi dělí spoustu zákazníků. Inspirujte se jejich proměnami.
Ukázat proměny

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů