🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

„Potěšily mě pochvaly od lidí, od kterých jsem je nečekala,“ říká štíhlejší Mirka

5. 9. 2023Tento článek vám zabere 5 min čteníNikola Nevečeřalová

Z Mirky srší energie a jako by omládla o dekádu. Jak se podařilo zhubnout mamince, která se naplno věnuje dětem a sebe samu odsunula na vedlejší kolej?

Mirka zhubla s KetoDiet a omládla

Mirka se třemi těhotenstvími propracovala k vysoké nadváze

„Přála jsem si, abych se na sebe mohla zase podívat do zrcadla bez výčitek,“ prozradila na sebe před startem hubnutí Mirka, která vychovává ročního syna a pětiletou dcerku. V minulosti si pro sebe zdravě vařila, „krabičkovala“ a téměř denně sportovala. Přestala ale na sebe mít čas a kila šla nahoru.  

Logicky upřednostnila potřeby dětí před svými. Hodně přibrala po prvním porodu. „Pak následovalo další těhotenství, bohužel přerušené ve 20. týdnu, kdy jsem znovu dost přibrala,“ svěřuje se Mirka a dodává, že po třetím těhotenství jí naskočila další kila navíc. 

Mirka by ráda zhubla 15 až 20 kg, ale není to podmínkou. „Budu ráda za každé kilo, ale hlavně každý centimetr, který zmizí,“ udává si reálné cíle maminka.

V porovnání s konkurencí vítězí KetoDiet

Mirka vyhrála spolu s dalšími dvěma maminkami hubnoucí proměnu s KetoDietsoutěži na eMiminu. „Vůbec jsem to nečekala. Pročítala jsem si jiné příběhy maminek – a že jich bylo! – o to víc mě to potěšilo,“ sděluje pocity Mirka, která se o své výhře dozvěděla na cestě s dcerou na pohotovost. 

Pro Mirku nebyl princip KetoDiet žádným překvapením. Věděla, do čeho jde, protože se jí po prvním porodu podařilo zhubnout s jinou značkou keto diety. „Po seznámení s KetoDiet jsem byla nadšená. Má strašně moc produktů, více možností, a hlavně chuťově dobrá jídla,“ pochvaluje si Mirka.

Navíc se Mirka a ostatní dvě maminky jako výherkyně proměny pravidelně scházely s naší výživovou poradkyní Martinou Weisserovouměření InBody a výsledky svého hubnutí hned na místě konzultovaly. „Měření bylo moc příjemné, dostala se nám podpora a kontakt s fajn lidmi. Nabíjelo mě to,“ hodnotí Mirka.

Průběh hubnutí Mirky s KetoDiet – dietní plán INTENSE

Mirka zhubla s KetoDiet spoustu tuku

1. krok KetoDiet

První dny s KetoDiet si Mirka pochvalovala. „Hrozně moc mi šetří čas to, že je převážně vše nachystané,“ vypichuje pro ni největší výhodu a doplňuje, že jí všechna jídla v balíčku pro 1. krok dietního plánu INTENSE chutnala, a hlavně zasytila.

Vnímala taky, že má víc energie a není tolik unavená, i když toho zrovna moc nenaspí. Ač na sobě nepociťovala po prvním měsíci hubnutí žádné výraznější změny, měření InBody ukázalo, že zhubla velkou porci z tukových zásob.

„V jídelníčku mi ze všeho nejvíce chybělo maso a rajčata, na které jsem se těšila celý měsíc,“ směje se Mirka. Ve 2. kroku už si totiž může dopřát obojí.

V přehledných seznamech potravin do keto diety najdete vše, co doporučujeme jíst v 1. kroku KetoDiet i v dalších fázích diety.

Hubnoucí proměna s KetoDiet maminky Mirky

2. krok KetoDiet

V dalším kroku diety se s balíčkem pro 2. krok dietního plánu INTENSE cítila Mirka moc dobře. Dokonce ve druhém kroku zhubla ještě víc než v kroku prvním, a tak se s výživovou poradkyní domluvily, že si ho zopakuje. Bude ho držet místo 4 hned 8 týdnů, čímž své hubnutí zefektivní

„Moc mi vyhovuje, že je příprava keto jídel velmi rychlá,“ užívá si úsporu času Mirka a prozrazuje své oblíbence mezi proteinovými jídly a nápoji, které i ve druhém kroku keto diety tvoří podstatnou část hubnoucího jídelníčku. „Nápoje mám ráda snad všechny a z jídel jsem si zamilovala proteinové palačinky a rajskou polévku.”

3. krok KetoDiet

3. krok KetoDiet, ve kterém se z dietního režimu stává spíše low carb styl stravování, si Mirka oblíbila. „Sice ještě ujíždím na keto produktech, protože neustále nestíhám, ale minimálně 2 keto jídla za den už jsem plně nahradila běžnými nízkosacharidovými,“ popisuje průběh finální části svého hubnutí a přechod do zdravého životního stylu Mirka a prozrazuje, že jí vůbec nechybí sladké ani smažené.

Jak to jen za chodu domácnosti jde, přidává Mirka i pohyb. Ten ji navíc vždycky bavil. „Sem tam si vezmu švihadlo a zaskáču si. Občas přidám nějaké ty sedy lehy a dřepy a ruce posiluji s petlahvemi,“ popisuje své aktuální snažení. „Mám tendenci zase začít běhat, ale zatím se na to cítím pořád těžká,“ směje se Mirka, která ale se dvěma malými dětmi nemá o pravidelný pohyb nouzi.

Nevíte, jak s hubnutím začít?  

Nechte si doporučit dietní plán chytrou BMI kalkulačkou.

Přejít na BMI kalkulačku

Mirka zhubla s KetoDiet a je spokojená

„Nerozmýšlejte a jděte do toho,“ vzkazuje všem nerozhodným Mirka

Mirčino úsilí zhubnout ocenilo i okolí a jak sama říká, pochvaly vždycky potěší, a zvlášť od lidí, od kterých by je nečekala. 

Mirka se cítí v posledním kroku diety fajn. „Dodalo mi to trochu sebevědomí a doufám že to bude lepší a lepší,“ pokračuje v plnění svého cíle dvojnásobná maminka a my držíme palce. 

Pokud se startem diety váháte, má pro vás Mirka jasný vzkaz: „Určitě nerozmýšlejte a jděte do toho.“ 💙

Beauty den pro výherkyně na závěr

Po 3 měsících hubnutí jsme Mirce a dalším dvěma výherkyním hubnoucí proměny připravili tzv. Beauty Day, kdy si všechny 3 maminky vzala do parády make-up artistka Denisa a nafotili jsme jim profesionální snímky na památku.

Jak zkrášlovací den probíhal, se můžete podívat i vy nebo si přečíst o proměně další informace v článku eMimina.cz.

 

Tenhle článek stojí za sdílení!

Nikola Nevečeřalová copywriter a brand markeťák KetoDiet

Pro zdravý jídelníček a pravidelný pohyb má ten správný zápal. Je aktivní nejen v životě, ale i v našem blogu, kde se můžete inspirovat jejími články.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů