🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

„Překvapilo mě, jak jsou keto jídla chutná a rychle hotová,“ říká Lucie, výherkyně proměny

29. 8. 2023Tento článek vám zabere 6 min čteníNikola Nevečeřalová

Maminka roční holčičky měla váhu jako na houpačce. Pak se přihlásila do soutěže o hubnoucí proměnu s KetoDiet... Lucie nejen že výrazně zhubla, ale propadla zdravému životnímu stylu. Začala pravidelně jíst a své oblíbené procházky vědomě zrychlila a protáhla.

Proměna s KetoDiet. Maminka Lucie zhubla

„Jídlo jsem doháněla večer a váha stoupala,“ přiznává Lucie

Po škole se sebou byla Lucie spokojená, pak ale naskočila do pracovního procesu jako kadeřnice a své potřeby včetně jídelníčku začala zanedbávat. „Celý den jsem se nezastavila a na jídlo nebylo ani pomyšlení. Vše jsem doháněla večer a moje váha bohužel o dost stoupla,“ vysvětluje Lucie původ své nadváhy. 

Když změnila pracovní profesi, váha klesla. Při dalším působení, kdy v práci sloužila 12hodinové směny, číslo na váze letělo znovu nahoru. Rok po porodu už se sebou Lucie nebyla ani trochu spokojená. „Pohybu jsem moc nedala a z jídla jsem si dopřávala cokoli,“ prozradila na sebe. Pak si řekla dost, je čas se sebou něco dělat a přihlásila se do soutěže o hubnoucí proměnu s KetoDiet na eMiminu, kde se na ni usmálo štěstí.

Lucka zhubla s KetoDiet spoustu vnitrobřišního tuku

Nejsilnější motivace. Chci si hrát s dcerkou, aniž by mě bolelo každé ohnutí.

Lucčinou největší motivací zhubnout je její roční dcerka. „Chci stíhat její tempo, chci si s ní hrát, aniž by mě bolelo každé ohnutí,“ vysvětluje a doplňuje, že jí ke štíhlejší postavě motivuje i přítel, kterému se chce jednoduše víc líbit.

Lucii se dostává podpory od celé rodiny, což je nesmírně důležité. Hlavně se ale chce sama cítit dobře. Jejím cílem není žádné konkrétní číslo na váze. Jde do toho naplno. Protože, jak sama říká, když se chce, všechno jde.

Výhra „štíhlejší postavy“ předčila očekávání

Lucie byla dle svých slov ke keto dietě v minulosti skeptická. Přesvědčila se ale o opaku. „KetoDiet mi pomohla nejen s úbytkem na váze, ale také mě nasměrovala na zdravý životní styl a pravidelnost mezi jednotlivými jídly. Toho se chci držet dál,“ neskrývá své překvapení Lucie.

Dietní plán INTENSE byl to pravé

Poctivě se pustila do dietního plánu Intense pro vysokou nadváhu. Jako výherkyně hubnoucí proměny s KetoDiet se Lucie pravidelně po každém kroku dietního plánu setkávala s naší poradkyní Martinou Weisserovou, se kterou konzultovala průběh svého hubnutí.

Který dietní plán je pro vás?
Nechte si ho vypočítat chytrou BMI kalkulačkou.

Pro přesnější výsledky doplňte
Lucie zhubla s KetoDiet tuk, svaly zůstaly.

2. krok diety si Lucie po konzultaci s výživovou poradkyní protáhla na dvojnásobnou délku, aby ve svém pěkně našlápnutém hubnutí pokračovala dál. Přidala 3x týdně delší procházku, čímž hubnutí podpořila, a zvolna pak přešla do kroku třetího, ve kterém setrvává dodnes. 

Lucii se podařilo zhubnout to, co bylo potřeba – nechtěný tuk a rozhodně nepolevuje. „Lucka ukázala pevnou vůli a velké odhodlání zhubnout. Kila jdou krásně dolů, a to hlavně tukové zásoby. Svaly zůstávají, ba se jejich podíl zvyšuje,“ hodnotí Martina Weisserová pravidelné výsledky měření InBody.

Jaké to je začít držet keto dietu?

„Na KetoDiet mě překvapilo, jak jsou jednotlivá jídla chutná a jak rychle se při dodržování této stravy dostaví super výsledky,“ pochvaluje si Lucie. Jídelníček keto diety je podle jejích slov rozmanitý. „Můžu si vybrat podle toho, na co mám zrovna chuť, ale taky podle toho, kolik mám zrovna času,“ vyjmenovává výhody keto diety.

Hned v úvodu dietního plánu ji nepronásledoval hlad ani nechyběly sacharidy, které tvořily značnou část jejího předchozího jídelníčku, čekala ji ale zkouška ohněm – oslava synovcových narozenin. Ač ji servírovaná jídla lákala, vydržela. Věděla, že jí ohrožení hubnutí za sebelepší dort nestojí.

„Cítím se mnohem lépe fyzicky. Už mě nebolí kolena, která mě trápila, když jsem vyšla schody. Je opravdu znát každé kilo, které jde dolů,“ hodnotí úvodní týdny svého snažení Lucie.

„KetoDiet mi pomohla nejen s úbytkem na váze, ale také mě nasměrovala na zdravý životní styl a pravidelnost mezi jednotlivými jídly. Toho se chci držet dál.“

Lucie zhubla s KetoDiet a je spokojená

Co říká Lucie na keto jídla?

“Jsem nadšená z toho, že jsou jednotlivá keto jídla hotová nebo se jen zalijí vodou a že opravdu skvěle chutnají,“ oceňuje Lucie a je ráda, že si nemusí všechna dietní jídla vařit. I to vnímá jako motivaci, a hlavně tím šetří čas, který raději tráví s rodinou. 

„Strava s KetoDiet mi vyhovuje, hlad vůbec nemám a až na pár výjimek mi keto jídla chutnají.“ Nejvíce ze všeho si oblíbila KetoDiet nápoje. „Všechny proteinové nápoje, které jsem ochutnala, jsou vynikající a také mi velice chutná kuřecí polévkamáslový proteinový croissant,“ vyjmenovává své oblíbence Lucie.

„K původním stravovacím návykům se nechci za žádnou cenu vracet,“ říká Lucie

„Ve svém lehčím těle se cítím o dost lépe. Mám volnější oblečení, nemám vše tak upnuté a můžu se v klidu hýbat, aniž by mě vše bolelo,“ hodnotí své hubnutí po 2. kroku dietního plánu Lucie, která je odhodlaná ve zdravém stravování pokračovat dál a mít ještě lepší výsledky.  

„Těšily mě pochvalné reakce, jak od známých, tak samozřejmě od rodiny, která mě od začátku podporuje,“ usmívá se Lucie a ostatním, kteří se rozmýšlejí, jestli do KetoDiet jít, vzkazuje, ať se toho nebojí a určitě to zkusí.

Lucie nadále pokračuje se 2 proteinovými jídly za den a k původním stravovacím návykům se nechce za žádnou cenu vracet.

3. krokem keto diety k udržitelnému zdravému stylu

V poslední fázi keto diety, kdy si dopřáváte 2 proteinová jídla za den a 3 běžná nízkosacharidová, plynule přejdete do low carb stylu stravování, který je oblíbený u spousty keto zhublíků. A setrvat v něm můžete, jak dlouho jen chcete.

Beauty den pro výherkyně na památku

Po 3 měsících hubnutí jsme Lucii a dalším dvěma výherkyním hubnoucí proměny připravili tzv. Beauty Day, kdy si všechny 3 maminky vzala do parády make-up artistka Denisa a nafotili jsme jim profesionální snímky na památku.

Jak zkrášlovací den probíhal, se můžete podívat i vy nebo si přečíst o proměně ještě víc informací v článku eMimina.cz.

 

Tenhle článek stojí za sdílení!

Nikola Nevečeřalová copywriter a brand markeťák KetoDiet

Pro zdravý jídelníček a pravidelný pohyb má ten správný zápal. Je aktivní nejen v životě, ale i v našem blogu, kde se můžete inspirovat jejími články.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů