🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Příběh Michaely – příběh odhodlání a úspěchu

15. 8. 2023Tento článek vám zabere 4 min čteníTereza Břízová

Jedna fotka ji přiměla vydat se na cestu za zdravějším a štíhlejším tělem. Inspirující příběh je o motivaci i překonání výzev. Možná nadchne k proměně i vás.

Michaela zhubla s KetoDiet

Míšo, kdy a proč jste se rozhodla, že zhubnete?

8. listopadu 2019 jsem byla na koncertě svého oblíbeného zpěváka Kaliho. Den po akci se mi do ruky dostala fotka. Na ní jsem viděla nechutně vyžraného hrocha. Dívala jsem se na sebe se slzami v očích. Byl to obrovský šok. Přesně tohle jsem ale asi potřebovala, to mě nakoplo. Tehdy jsem se odhodlala, že se sebou něco udělám.

Michaela před KetoDiet na koncertě zpěváka Kaliho

Jaký byl váš cíl?

Prvotně jsem si dala jediný: Mít za rok z tohoto koncertu daleko lepší fotku. Takovou, kterou bych si mohla někde vystavit. Neměla jsem v hlavě žádné konkrétní číslo. Chtěla jsem prostě vypadat líp.

Proč jste sáhla právě po proteinové dietě?

Tehdy jsem hodně pátrala na internetu. Přečetla jsem stovky recenzí ke všem možným dietám. Ke KetoDiet mě to táhlo hlavně kvůli:

  • dlouhému působení na trhu,
  • spoustě lidí, kteří s vámi zhubli. Ve svých hodnoceních vyzdvihovali chuť a účinnost diety.

Jaký dietní plán jste si vybrala?

Tehdy jsem vážila 135 kg. Při takové hmotnosti byla volba jasná – plán INTENSE na 12 týdnů. Jsem si jistá, že kratší plán by nesplnil účel.

Chcete zhubnout stejně jako Michaela?

Dietní plán INTENSE je tu pro všechny, které trápí vysoká nadváha. Můžete začít 1. krokem diety na 28 dní. Nebo sáhněte po kompletním dietním jídelníčku na 12 týdnů.

Potřebujete s výběrem dietního plánu pomoct? Od toho je tu naše BMI kalkulačka.

Spočítat BMI

Chutnala vám proteinová jídla?

Když porovnám vaše jídla dnes a tehdy, je to veliký rozdíl. Tehdy nebyly chutě zdaleka tak vymazlené. Všechno se ale dalo. Jedna věc byla luxusní už tenkrát – máslové proteinové croissanty. To byla naprostá pohádka! Naopak rajčatovou polévku jsem jíst nezvládla. Nemyslím si, že je špatná, je to spíš můj osobní problém. Nikdy jsem rajskou polévku nejedla, mám odpor i k rajské omáčce.

Proteinový croissant s máslovou příchutí

Měla jste chuť s dietou někdy seknout?

Každý den jsem viděla změnu. Ať už to bylo číslo na váze nebo odraz v zrcadle. To bylo obrovsky motivující. Natolik, že přestat prostě nemůžete. Naopak jedete dál a snažíte se víc a víc.

Jaká byla Míša před KetoDiet a jaká je dnes? 

Míša před KetoDiet byla hlavně líná jako veš. Pozvání od přátel na jakoukoli fyzickou aktivitu během vteřiny zavrhla a smetla pod koberec. Jen ta představa jít na procházku pro ni byla neúnosná a měla z ní osypky.  

Míša teď si neumí představit sedět doma na zadku a nic nedělat. Každý den hodinku cvičí. Miluje jízdu na bruslích, procházky a výlety.

Nechci svůj život trávit na gauči a nic nedělat.

Michaela a její hubnoucí proměna s KetoDiet

Co na vaši proměnu říká okolí?

Nikdy předtím jsem žádnou dietu nedržela, takže změna na mě byla znatelná už po prvním měsíci. Okolí bylo už tou dobou v úžasu. Když jsem došla do svého finále, všichni se mě ptali: Jak jsi to dokázala? Je to neskutečný, vždyť jsi úplně jiný člověk!

Spoustě lidí jsem tehdy vyprávěla svůj příběh a užívala si pochvaly.

Jak se udržujete ve formě?

Od samého počátku mi bylo jasné, že pokud zhubnu, tak se nikdy nebudu moct vrátit ke stávajícímu stravování. I dnes tedy kontroluji, co jím. Snažím se vše zapisovat do kalorických tabulek. Chci vědět, jak na tom jsem.

KetoDiet jsem stále věrná, takže to udržování není tak složité.

  • Ráno si místo dvou rohlíků s máslem, plátkovým sýrem a poličanem uvařím skvělou jablečnou kaši se skořicí nebo si dám proteinový nápoj.
  • K večeři si místo sáčku brambůrků, pizzy a čokolády dělám dýňovou nebo hrachovou polévku.

Míša si ještě dnes dopřává:

Michaela zhubla s KetoDiet.

Necítím se být jídlem tak fyzicky vyčerpaná, jako jsem kdysi byla. Samozřejmě nebudu lhát, že cvičení není třeba. Časem se z něj ale stane závislost. Neděláte to s odporem nebo z povinnosti. Děláte to pro sebe.

Máte nějaký vzkaz pro ty, kteří nad KetoDiet váhají?

Není nad čím váhat. Jsou nás stovky, kteří jsme to díky KetoDiet zvládli. Ty můžeš taky. Pokud chceš žít lepší a kvalitnější život, tak se přidej mezi nás. Nebudeš litovat ani jedné koruny, kterou do sebe investuješ.

Žijeme jen jednou, tak ať to za to stojí a nadbytečná kila už tě neomezují.

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Další proměny

Měsíčně s námi hubnou stovky klientů. Podívejte se na příběhy některých z nich. Třeba vás přimějí udělat první krok.
Ukázat proměny

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů