🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Vaše srdcovky. Které produkty KetoDiet jsou nejoblíbenější?

19. 10. 2021Tento článek vám zabere 6 min čteníNikola Nevečeřalová

10 let KetoDiet. Kulaté výročí nás svedlo k lehkému bilancování. Seznam našich produktů je díky vám a vašim přáním rok od roku delší, ale víte, že jsme začínali jen s jedním proteinovým nápojem, navíc míchaným doma ve vaně? Teď už ale máte u nás na e-shopu z čeho vybírat. A pokud jste na vážkách, s našimi bestsellery rozhodně nešlápnete vedle. Rozhodli jsme se vám totiž odtajnit pětici nejoblíbenějších KetoDiet produktů, a to podle vašich objednávek. Tak schválně, který máte teď v košíku vy?

Nejlepší produkt KetoDiet podle vás. Proteinový nápoj na hubnutí jahoda banán
Proteinové smoothie Mango KetoDiet. Proteinový drink ready to go

5. Proteinové smoothie Mango. Svěží 'protřepu a vypiju' drink

Osvěžující ovocné proteinové 'ready to go' smoothie s minimem cukru se dostalo na pátou příčku, protože je ideálním parťákem, když nestíháte, jste na cestách nebo prostě jen nemáte chuť si složitě připravovat snídani nebo svačinu. Zapomeňte na rychlé občerstvení na benzínce. Hotový drink jen protřepete, rozděláte a vypijete. „Smoothie je opravdu bohaté na bílkoviny, takže může nahradit i klasický proteinový nápoj. Můžete ho tak využít nejen v dietě, ale i před nebo po fyzické aktivitě, protože vám pomůže ochránit svalovou hmotu,“ vyjmenovává jeho výhody nutriční specialista Jiří Skála.


Mango vám nejede? A už jste měli proteinové smoothie s jahodami?


Proteinový chléb s vlašskými ořechy KetoDiet. Pečivo do diety. Bestseller.

4. Chléb s vlašskými ořechy. Celozrnného proteinového pečiva král

Že nejdou dieta a pečivo dohromady? Ale jděte. Ani nízkosacharidový jídelníček se nemusí vzdávat pekařských výrobků. Jen je třeba pečlivě vybírat. A proto jste si oblíbili proteinový chléb s 'vlašáky'. Díky vysokému obsahu bílkovin a vlákniny skvěle zasytí a s minimem sacharidů postavu nezkazí. A to není všechno. „V jeho složení dominuje celozrnná žitná mouka a vlašské ořechy, které zde zastupují kvalitní zdroje rostlinného tuku. Dodá vám tak i důležité omega 3 mastné kyseliny,“ říká výživový poradce. Navíc obsahuje lněné semínko, pšeničné otruby, ale i slunečnicová a sezamová semínka. A s čím ho jíst? „Nejraději ho mám s avokádovou pomazánkou. Pak vám dodá vše, co k snídani nebo svačině potřebujete,“ odhaluje svůj tip na plnohodnotné jídlo Jiří Skála.


Zpestřete si dietní jídelníček!
Vyzkoušejte i další druhy našeho proteinového pečiva.


Proteinová tyčinka KetoDiet crispy jahoda s minimem sacharidů. Bestseller mezi dietními sladkostmi

3. Křupavé mlsání! Jahodová proteinová crispy tyčinka

Tyčinky nesmí „na bedně“ chybět. Nejvíc si pochutnáváte na svěží jahodové. Tyčinka krásně křupe a díky lehce nakyslé jogurtové polevě je její chuť naprosto vyvážená. Prostě neodolatelná! A to má jen 6 g sacharidů. „Skvěle se tak hodí nejen od 1. kroku ketodiety, ale i pro ty z vás, kteří preferujete low carb stravování,“ vysvětluje její využití v jídelníčku Jiří Skála. Tyčinku máte navíc vždy po ruce. Už žádný vlčí hlad. Vejde se do kabelky i železné zásoby v šuplíku pracovního stolu. Díky vysokému obsahu bílkovin a vlákniny spolehlivě zasytí a na jednu porci při ketodietě postačí už jen jedna tyčinka. Ne dvě, jak tomu bylo v minulosti.


Jahodovou už znáte?
Je načase ochutnat proteinovou tyčinku lískový oříšek s čokoládou.


Dietní plán Intense. Bestseller. Kufřík od KetoDiet vyřeší vaši nadváhu

2. Řešení nadváhy v jednom kufříku! Proteinové drinky a jídla na 28 dní

Žádné počítání kalorií ani skládání jídelníčku a kila půjdou dolů. Bestseller mezi dietami. Náš „intenzivní“ kufřík na celý 1. krok proteinové diety, do kterého jsme vám zabalili naše nejlepší produkty i průvodce dietou. Vy tak nemusíte nad ničím dlouho přemýšlet. „Vybraná proteinová jídla a nápoje mezi sebou můžete libovolně kombinovat a máte jistotu, že ať sáhnete po čemkoliv, neuděláte chybu,“ vysvětluje největší benefit výhodného balíčku výživový poradce. „K produktům, které najdete v kufříku, pak stačí přidat doporučenou zeleninu a zdravé tuky a máte na 4 týdny vystaráno,“ doplňuje Jiří Skála.Že byste raději jen proteinové drinky na hubnutí? Pro vás máme výhodný balíček nápojů na 4 týdny.


Nejste si jistí, jestli potřebujete balíček Intense, nebo jiný dietní plán?

Nechte si poradit od naší chytré BMI kalkulačky.


Nejoblíbenější KetoDiet produkt proteinový nápoj jahoda banán

1. Nejoblíbenější KetoDiet produkt! Zlato pro proteinový drink jahoda banán

A máme tu vítěze! Nejlepším produktem od KetoDiet je proteinový nápoj s příchutí jahody a banánu. Sladká ovocná chuť, avšak jen díky přirozeně se vyskytujícímu cukru, vás baví nejvíc. Není to ale pouze o chuti. Proteinový drink je na přední příčce především díky svému kvalitnímu složení. „Jedná se o tzv. vícesložkový protein, což znamená, že obsahuje více zdrojů bílkovin (syrovátkový izolát, syrovátkový koncentrát, micelární kasein a rostlinný zdroj proteinu – sójový izolát),“ upřesňuje Jiří Skála. Vícesložkové proteiny se hodí především k redukci váhy, ale bodují i při nabírání svalové hmoty.

„Velkým benefitem vítězného nápoje je směs vitaminů, která je zároveň obohacena o potřebné zdroje minerálních látek. Jedná se především o vitaminy rozpustné v tucích (A, E, D), dále vitaminy skupiny B, vitamin C a minerály hořčík, železo, zinek aj., které jsou pro každodenní fungování našeho organismu nezbytné,“ dodává specialista na výživu.

Nechybí ani kvalitní zdroj vlákniny. „Tím je v nápoji inulin. A díky všem těmto složkám nápoj jednoduše nahradí plnohodnotné jídlo,“ uzavírá Jiří Skála. Během několika minut dodá tělu vše potřebné. Je totiž hotový raz dva. Stačí přidat vodu, protřepat a nechat chvíli odstát. Navíc ho pro vás máme ve dvou variantách balení:

Příchutí jahody s banánem naše paleta „proteiňáků“ nekončí. Vyzkoušejte i další druhy proteinových nápojů, které vám pomůžou s hubnutím.

Foto: KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

Nikola Nevečeřalová copywriter a brand markeťák KetoDiet

Pro zdravý jídelníček a pravidelný pohyb má ten správný zápal. Je aktivní nejen v životě, ale i v našem blogu, kde se můžete inspirovat jejími články.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů