🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Vejít se do starého oblečení? Splněný sen

2. 10. 2017Tento článek vám zabere 4 min čteníredakce KetoDiet

David nikdy neměl předešlou zkušenost s dietami. Párkrát do roka držel tzv. detox nebo půst, podařilo se mu zhubnout a jojo efekt se nedostavil. Jak ale sám říká, bylo to vždycky hotové peklo. Proto když za krátkou dobu nabral poměrně hodně kilogramů, hledal zdravější a jednodušší cestu, jak se zbavit nadváhy. Dozvěděl se o KetoDiet, a rozhodl se ji vyzkoušet. Jak se mu během dietního plánu MEDIUM dařilo a jakých výsledků dosáhl? David se s námi o zkušenosti s proteinovou dietou ochotně podělil na následujích řádcích.

David v kostkované košili drží v ruce shaker s proteinovým nápojem KetoDiet.

EFEKTIVNÍ A JEDNODUCHÁ KETODIETA

Jmenuji se David a je mi 31 let. Během ¾ roku jsem přibral 10 kg. Nelíbil jsem se sám sobě a necítil jsem se dobře. V minulosti jsem 2x do roka držel detox celých 10 dní, vydržel jsem to, ale opravdu to nebylo snadné. Sice to mělo dlouhodobý efekt, zhubnul jsem, ale už jsem do toho znovu jít nechtěl. Hledal jsem tedy jinou efektivní a jednoduchou dietu. Od mého kolegy v práci jsem se dozvěděl o KetoDiet. Jeho vlastní pozitivní zkušenosti s proteinovou dietou mě přesvědčily, abych o tom začal uvažovat.  A když mi to odsouhlasila i moje přítelkyně fitness trenérka a blogerka Jája na paprice, bylo rozhodnuto. Ve stravě a cvičení jí hodně důvěřuju, takže by mi nedoporučila žádnou hloupost. Navíc při hubnutí potřebuji vidět výsledky rychle, abych měl vůli pokračovat dál. A v tom je ketodieta skvělá.

NA DIETĚ, ALE CHUTNĚ

Nikdy jsem neměl extra režim na jídlo, takže jídelníček 5 x denně s KetoDiet pro mě byla výhra. S prote­inovou dietou jsem byl naprosto v pohodě, neměl jsem vůbec pocit hladu. Pouze chutě, ale to je přirozené. Sbíhaly se mi sliny při pohledu na burger, steak a těstoviny, ale statečně jsem odolával. Začal jsem zase pravidelně cvičit, najednou byl dostatek energie na všechno. Po prvních 3 týdnech jsem byl o pár kilogramů lehčí. Překvapilo mě, že proteinová jídla a nápoje jsou velmi chutná, člověk je na dietě, ale jí úplně normálně a chutně. Do KetoDiet polévek jsem se úplně zamiloval. Fakt vynikající. Shozené kilogramy byly samozřejmě hodně motivační, ale vejít se do starého oblečení byl splněný sen. Na další fázi hubnutí jsem se těšil, protože se může přidat jedno běžné jídlo (samozřejmě néé nutelu nebo burger).  Ale například steak se zeleninou, jupí. 

ZBAVIL JSEM SE STRAVOVACÍCH STRAŠÁKŮ

Na konci hubnutí jsem se cítil opravdu dobře. Ketodieta mě zbavila závislosti na sladkém. Zhubnul jsem a ještě mě naučila dodržovat pravidelný pitný režim. S tím jsem byl na štíru. Před KetoDiet jsem pil denně jenom 3 dcl vody a 3x velkou kávu. Nyní piji 2-3 l denně vody a kávu si dám tak 1 nebo maximálně 2 malé. Zbavil jsem se tělesného tuku. To je bezvadné. Uvědomil jsem si svoje největší stravovací strašáky. Jedl jsem nepravidelně, pouze snídaně a večeře, téměř vůbec jsem nedodržoval pitný režim a byl jsem závislý na sladkém. Nerad bych se k těmto zlozvykům vrátil. Sem tam jsem se setkal s názory, že opět přiberu. Ale když viděli, že jím 5x denně, tak oproti nějaké jiné klasické dietě reagovali v pohodě.

Pokud chcete zatočit se svojí nadváhou, doporučuju Ke­toDiet dietní plány. Zhubnul jsem tak, jak jsem chtěl, a svalovina mi zůstala. Vůbec to nebyla žádná drastická dieta, ba naopak jsem se naučil správně jíst a pít. Největší oporu jsem měl ve své partnerce a to, že se vejdu do spousty staršího oblečení, je pro mě největší odměna. Váhu si chci udržet a dopilovat svou postavu k dokonalosti díky cvičení. 

Naše doporučení: Pokud potřebujete zhubnout, ale nechcete držet dietu, zkuste přerušovaný půst.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů