🌜 Night Shopping –24 % téměř na vše* s kódem NIGHT2D4 🌛 Do neděle probíhá také 🌸 jarní výprodej se slevami až 50 %.

Zhubnout po 40 nemožné? S KetoDiet ne!

21. 6. 2016Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Monika a pracuji jako kadeřnice. Hormonální změny v těhotenství mi daly zabrat, a kilogramy se vyšplhaly nahoru. Po porodu se mi podařilo zhubnout, ale pár kilogramů navíc zůstalo. Navíc se na ně posléze nabalily další. Měla jsem o 15 kg víc. Bohužel po čtyřicítce jsem zjistila, že zhubnout není jednoduché. Vyzkoušela jsem úplně vše. Vždy se dostavilo pouze zklamání z neúspěchu. A pak to přišlo! Byla jsem vybrána jako jedna ze 3 čtenářek v projektu „Hubneme s proteinovou dietou KetoDiet“.

Usměvavá kadeřnice Monika, která zhubla s KetoDiet, na fotce před svou hubnoucí proměnou a po ní.

Nové oblečení = skvělá odměna!

S odhodláním jsem se do ketodiety pus­tila. Proteinové nápoje, kaše, tyčinky, omelety. Vše se dalo snadno připravit i do práce. Po 4 týdnech jsem si stoupla na váhu a nestačila jsem zírat, kolik kg jsem zhubla. Konečně jsem neměla takovou pneumatiku kolem břicha. Okolí se vyptávalo, co je to za dietu a jak je možné, že jsem zhubla tolik kilogramů za tak krátký čas. Po 2 měsících jsem se cítila naprosto skvěle. S velkým nadšením jsem zamířila do obchodů, abych si koupila zbrusu nové oblečení.

Za 5 minut dvanáct!

Ketodieta přišla za 5 minut dvanáct. Tak krásného hubnoucího výsledku si natolik vážím, že se v žádném případě nechci vrátit do starých kolejí. Budu se držet dál doporučené zdravé a pravidelné stravy, protože se konečně cítím dobře a mám plno energie. Ze zvědavosti jsem si nechala udělat krevní testy, které dopadly na jedničku s hvězdičkou. Všem, kteří se snaží zhubnout, rozhodně ketodietu dopo­ručuji a držím jim palce. Moje kamarádka také zkusila hubnout s KetoDiet, a byla z výsledků stejně mile překvapená jako já.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů