Keto Diet
Košík0
Sleva 15 % na proteinové pečivo & tyčinky KetoDiet

−15 % na proteinové pečivo & tyčinky

Platí na celou kategorii* s kódem: KDPECIVO15

Poslední šance na nákup:
00:00:00
Vyberte si

Zpěvák Raego: Nakonec jsem shodil víc, než jsem čekal

1. 11. 2022Tento článek vám zabere 4 min čteníTereza Břízová

Večery na koncertech a jídlo často ve spěchu. Tenhle životní styl přinesl zpěváku Raegovi pár nechtěných kil navíc. Díky KetoDiet se naučil plánovat jídelníček a cítit se mnohem líp. Nadbytečná kila už řešit nemusí. Posuďte sami.

Se svou hubnoucí proměnou s KetoDiet se pochlubil zpěvák Raego.

Proč ses rozhodl dostat do formy právě s KetoDiet? 

O KetoDiet mi řekl zpěvák Jakub Smolík, který s vámi zhubl. Věděl jsem, že chci ze sebe dostat víc, tak jsem se rozhodl zkusit pár proteinových jídel. Překvapilo mě, jak je celá dieta jednoduchá a efektivní. Produkty mi navíc opravdu chutnají, takže jsem spokojený. Na Facebooku navíc máte skvělou skupinu Moje KetoDiet, kde se všichni vzájemně podporují. A já jsem jednoduše rád součástí téhle komunity.  

Jaké byly první dny s dietou?  

Na začátku mi byla trochu zima a byl jsem lehce unavený. Pak si ale tělo zvyklo a já se cítil lehčí a silnější. Psychicky mě dieta opravdu zvedla. Je to snadné, když vidíte, jak vaše váha padá. Důležité je zvládnout začátek a nenechat se odradit. Je fajn být připravený i na to, že kila třeba nezačnou ubývat hned. Vydržte, funguje to.

Hubnutí s proteinovou dietou KetoDiet si zpěvák Raego pochvaluje.

Jak vypadal tvůj jídelníček v průběhu hubnutí?  

Úplně jednoduše! Kombinoval jsem proteinová jídla a nápoje s běžnými nízkosacharidovými. Hlídal jsem si pitný režim a jedl dost zeleniny. Čerpal jsem inspiraci ze zmiňované facebookové skupiny, kde je nevídaná podpora okolí a je to fajn prostředí. To se mi líbilo! A taky jsem si občas udělal radost něčím jiným než jídlem.

Naše tipy:

  • Podívejte se, jak jednoduše na správný pitný režim.
  • Poradíme, jakou zeleninu si můžete dosyta dopřát při keto dietě.
Hotové jídlo KetoDiet - krůta se zelím

Která KetoDiet jídla a nápoje patří mezi tvé oblíbené a proč?  

Ujíždím na vaší hotovce – krůtě se zelím. Je to rychlovka, která chutná.

Zkusil jsi některý z našich doplňků stravy? 

Před cvičením piju L-karnitin. Vyhecuje mě k lepším výkonům a pomáhá mi pořádně se vypotit. Má to i psychický efekt. Řeknu si, že jsem karnitinem podpořil spalování, takže začnu makat a potit se. Dohromady to krásně funguje.

Zpěvák Raego si s sebou bere KetoDiet i na koncerty.

Bereš si KetoDiet s sebou na koncerty?  

To je právě největší výhoda! Od té doby, co mám vás, nemusím hledat útěchu na benzínce. I na koncertech mám u sebe nízkokalorické jídlo, které je kvalitní. Dřív jsem hledal nějakou alternativu a dneska prostě sáhnu po proteinovém drinku nebo po tyčince. Zjistil jsem, že díky keto jídlům dokonce ušetřím. Dřív jsem se stravoval venku a jídlo si kupoval dost impulzivně. Dneska svůj jídelníček plánuju a jsem na úplně jiné ceně.

Je při tvém pracovním nasazení náročné dodržovat pravidelný jídelníček?  

Není to vždycky snadné. Všechno je ale o prioritách. Když změníte své vnitřní nastavení, tak to prostě najednou jde.  

Jak jsi se svou proměnou spokojený?  

Nakonec jsem shodil víc kil, než jsem čekal. Je to znát a potvrzuje mi to i okolí. Cítím se dobře a to je ten největší benefit. Ten pocit, že omládnete a je vám celkově prostě jinak. Líp.

„Když změníte své vnitřní nastavení, tak to prostě najednou jde.” 

Jaký je tvůj jídelníček a životní styl teď po dietě?  

Už nemám potřebu hubnout ani se nějak drasticky měnit. Hlídám si pořád množství a kvalitu jídla a hlavně se pravidelně hýbám. Jsem spokojený s tím, jak vypadám, a dělá mi obrovskou radost, že to tak udržuju už delší dobu. Přeju všem, aby díky KetoDiet našli své lepší já.  

Náš tip:

Abyste si nadbytečná kila udrželi od těla i po skončení dietního programu, zjistěte, jaká jsou pravidla low carb jídelníčku

Tenhle článek stojí za sdílení!

Bažíte po dalších tématech?

Budeme vám je posílat do e-⁠mailu.
Můžete se kdykoliv odhlásit.
Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.