🌜 Night Shopping –24 % téměř na vše* s kódem NIGHT2D4 🌛 Do neděle probíhá také 🌸 jarní výprodej se slevami až 50 %.

Zpěvák Raego: Nakonec jsem shodil víc, než jsem čekal

1. 11. 2022Tento článek vám zabere 4 min čteníTereza Břízová

Večery na koncertech a jídlo často ve spěchu. Tenhle životní styl přinesl zpěváku Raegovi pár nechtěných kil navíc. Díky KetoDiet se naučil plánovat jídelníček a cítit se mnohem líp. Nadbytečná kila už řešit nemusí. Posuďte sami.

Se svou hubnoucí proměnou s KetoDiet se pochlubil zpěvák Raego.

Proč ses rozhodl dostat do formy právě s KetoDiet? 

O KetoDiet mi řekl zpěvák Jakub Smolík, který s vámi zhubl. Věděl jsem, že chci ze sebe dostat víc, tak jsem se rozhodl zkusit pár proteinových jídel. Překvapilo mě, jak je celá dieta jednoduchá a efektivní. Produkty mi navíc opravdu chutnají, takže jsem spokojený. Na Facebooku navíc máte skvělou skupinu Moje KetoDiet, kde se všichni vzájemně podporují. A já jsem jednoduše rád součástí téhle komunity.  

Jaké byly první dny s dietou?  

Na začátku mi byla trochu zima a byl jsem lehce unavený. Pak si ale tělo zvyklo a já se cítil lehčí a silnější. Psychicky mě dieta opravdu zvedla. Je to snadné, když vidíte, jak vaše váha padá. Důležité je zvládnout začátek a nenechat se odradit. Je fajn být připravený i na to, že kila třeba nezačnou ubývat hned. Vydržte, funguje to.

Hubnutí s proteinovou dietou KetoDiet si zpěvák Raego pochvaluje.

Jak vypadal tvůj jídelníček v průběhu hubnutí?  

Úplně jednoduše! Kombinoval jsem proteinová jídla a nápoje s běžnými nízkosacharidovými. Hlídal jsem si pitný režim a jedl dost zeleniny. Čerpal jsem inspiraci ze zmiňované facebookové skupiny, kde je nevídaná podpora okolí a je to fajn prostředí. To se mi líbilo! A taky jsem si občas udělal radost něčím jiným než jídlem.

Naše tipy:

  • Podívejte se, jak jednoduše na správný pitný režim.
  • Poradíme, jakou zeleninu si můžete dosyta dopřát při keto dietě.
Proteinové tyčinky CRISPY (příchuť jahoda) zasytí a pomůžou s hubnutím.

Která KetoDiet jídla a nápoje patří mezi tvé oblíbené a proč?  

Nejradši mám jahodové CRISPY tyčinky. Jsou velké a třeba ke svačině mi bohatě stačí. Pak ujíždím na vaší hotovce – krůtě se zelím. Je to rychlovka, která chutná.

Zkusil jsi některý z našich doplňků stravy? 

Před cvičením piju L-karnitin. Vyhecuje mě k lepším výkonům a pomáhá mi pořádně se vypotit. Má to i psychický efekt. Řeknu si, že jsem karnitinem podpořil spalování, takže začnu makat a potit se. Dohromady to krásně funguje.

Zpěvák Raego si s sebou bere KetoDiet i na koncerty.

Bereš si KetoDiet s sebou na koncerty?  

To je právě největší výhoda! Od té doby, co mám vás, nemusím hledat útěchu na benzínce. I na koncertech mám u sebe nízkokalorické jídlo, které je kvalitní. Dřív jsem hledal nějakou alternativu a dneska prostě sáhnu po proteinovém drinku nebo po tyčince. Zjistil jsem, že díky keto jídlům dokonce ušetřím. Dřív jsem se stravoval venku a jídlo si kupoval dost impulzivně. Dneska svůj jídelníček plánuju a jsem na úplně jiné ceně.

Je při tvém pracovním nasazení náročné dodržovat pravidelný jídelníček?  

Není to vždycky snadné. Všechno je ale o prioritách. Když změníte své vnitřní nastavení, tak to prostě najednou jde.  

Jak jsi se svou proměnou spokojený?  

Nakonec jsem shodil víc kil, než jsem čekal. Je to znát a potvrzuje mi to i okolí. Cítím se dobře a to je ten největší benefit. Ten pocit, že omládnete a je vám celkově prostě jinak. Líp.

„Když změníte své vnitřní nastavení, tak to prostě najednou jde.” 

Jaký je tvůj jídelníček a životní styl teď po dietě?  

Už nemám potřebu hubnout ani se nějak drasticky měnit. Hlídám si pořád množství a kvalitu jídla a hlavně se pravidelně hýbám. Jsem spokojený s tím, jak vypadám, a dělá mi obrovskou radost, že to tak udržuju už delší dobu. Přeju všem, aby díky KetoDiet našli své lepší já.  

Náš tip:

Abyste si nadbytečná kila udrželi od těla i po skončení dietního programu, zjistěte, jaká jsou pravidla low carb jídelníčku

Tenhle článek stojí za sdílení!

Tereza Břízová copywriter KetoDiet

Jako správný copywriter zásobuje náš blog novinkami ze světa proteinové diety, rozhovory o hubnutí a články z oblasti aktivního životního stylu.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů