🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Báječné hubnoucí výsledky

15. 1. 2018Tento článek vám zabere 5 min čteníredakce KetoDiet

Jmenuji se Zdeněk, je mi 32 let a než jsem začal hubnout s KetoDiet, vážil jsem 123,8 kg. Dost příšerné číslo, co? První impuls, že musím něco změnit přišel na svatbě mého kamaráda. Ráno jsem se probral a nebylo mi vůbec dobře. Proto jsem se rozhodl, že přestanu pít alkohol. Ale to nebylo to jediné, co jsem měl v plánu změnit. Od své mámy jsem se dozvěděl o ketodietě, díky které se jí podařilo zhubnout do plavek. Po večerech jsem si hledal veškeré informace o této dietě a následující víkend jsem si ji objednal. Vzhledem k mému povolání jsem si vybral proteinové nápoje.

Zdeněk ve spodním prádle pyšně ukazuje své tělo. Díky KetoDiet zhubnul.

Teď to vyjde!

V životě jsem držel dietu několikrát. Ale víte, jak ta pohádka končí. Zhubnout se mi podařilo, ale po velmi krátké době jsem zase všechno nabral nazpátek. Jaký byl můj jídelníček před proteinovou dietou? Chipsy, uzeniny, crossainty, a to hlavně ve večerních hodinách. V práci jsem pil slazené limonády a s alkoholem jsem také nešetřil. Denně jsem večer vypil 3 piva a láhev vína. Od keto diety jsem měl vysoká očekávání a sám sobě jsem věřil, že tentokrát to dám.

Začít hned a je to!

Nemohl jsem se dočkat, až mi přijde balíček KetoDiet. Začal jsem hned druhý den. Nemá smysl otálet a říkat si: “Začnu zítra, a až dojím tohle a tamto. Nebo až po této akci a podobně...znáte to!”  Nejlepší je začít hned a je to. V práci jsem informoval kolegy o mém hubnutí, domluvil jsem si kontrolní vážící dny a šlo se na věc. Viditelné výsledky pro mě byly hodně motivující, obzvláště v prvních 14 dnech, než si na přísun koktejlů zvyknete. Pak už šlo vše lehce, nedotknul bych se ničeho jiného než koktejlu, povolené zeleniny, pár oliv nebo ořechů. Nedělalo mi problém jít s kolegy do mého oblíbeného fastfoodu. Nic to se mnou nedělalo, chutě se nedostavily a zůstal jsem pouze u svého proteinového nápoje a kávy.

S pohybem k lepším výsledkům

Po prvním kroku dietního plánu jsem se cítil fantasticky. I kdybych zůstal na této váze, byl bych maximálně spokojený. Poslechl jsem příručku, ubral jeden koktejl a přidal jedno jídlo bohaté na bílkoviny. Úbytky na váze se zpomalily, a proto jsem přidal pohyb 4x v týdnu (spinning, běh). No, nejsem žádný troškař, já vím, ale opravdu jsem byl hodně namotivovaný. Po druhém kroku se dostavila ještě větší motivace pro další krok. Závěr hubnutí byl naprosto v pohodě, 2x koktejly, které mi moc chutnaly a 3jídla bohatá na bílkoviny. Hýbal jsem se 5x týdně. Skvělé! Trochu jsem se obával blížících se Vánoc, protože jsem neměl již své koktejly. Ale díky tomu, že se věnuju denně minimálně hodinu aktivnímu pohybu, se žádné přibírání nekonalo. Zjistěte, jaká by měla být vaše ideální váha.

Moje další plány?

Má ideální váha by k mé výšce měla být 75-80 kg, ale mně k mé postavě bude stačit 85 kg. To je ještě asi 5 kg dolů, kterých se zbavím pomocí sportu. Ale protože mi KetoDiet koktejly a jídla tak zachutnala, v únoru si je po menší pauze zase objednám. A co pro mě bylo největší motivací? Že jsem nechtěl strávit svoje nejlepší léta života s 50 kg nadváhy. Chtěl jsem se aktivně věnovat dětem a nakupovat oblečení v normálních obchodech, a ne jen XXXL.

Mým snem bylo zažít na vlastní kůži závody SPARTAN. Bohužel to nikdy nebylo v mých silách. Teď už ano, a proto jsem se přihlásil. Moc se těším. Ale co je nejlepší? Cítím se skvěle, nepotím se a mám plno energie. Pár nepřejících známých mi veštilo, že mi po této dietě odejdou játra atd. Holý nesmysl. Před Vánoci jsem byl na preventivní prohlídce, a všechny výsledky dopadly výborně. Závěrem bych chtěl jen dodat, že mi KetoDiet změnila úplně stravovací návyky a chutě. Na kdysi mé oblíbené chipsy, uzeniny, pivo nebo víno si už ani nevzpomenu. Naopak se vyžívám ve zdravé a částečně i bezlepkové stravě.

A co na Zdeňkovy skvělé výsledky říká výživová poradkyně KetoDiet Martina Weisserová? 

"Rychlost hubnutí je velmi individualní záležitost. Jestli budeme hubnout snadno nebo obtížně  závisí na zdravotním stavu, věku, dosavadních stravovacích návycích, pohybu, ale také na psychice každého z nás. Zdeněk je mladý zdravý muž, jehož životospráva byla velmi špatná. Tělo zareagovalo na změnu rychle a nadbytečných kilogramů se snadno zbavil. Jak sám píše, k dietě přidal i dostatek pohybu. Po celou dobu redukce byl jeho přístup pozitivní, a i proto je výsledek tak úžasný. Nejdůležitější ale je, že přehodnotil přístup ke svému životu. Pochopil, že musí natrvalo změnit své původní stravovací návyky. Jen tak si může svou novou hmotnost udržet i do budoucna. A já věřím, že se mu to bude i nadále dařit."

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů