🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

VIDEO: Nemáte čas na cvičení? Zjistěte, jak efektivně začít doma

23. 3. 2021Tento článek vám zabere 2 min čteníNikola Nevečeřalová

Nemáte na cvičení dostatek času? Veřte, že ho není potřeba tolik, kolik si myslíte. Nemusíte se 4x týdně potit hodinu v posilovně. Zkuste to jinak. Jděte aktivnímu pohybu naproti, a to s úplně běžnými činnostmi. Že se dá zhubnout při vytírání? To si pište!

Nemáte čas na cvičení? Zjistěte, jak efektivně začít doma

Jak jednoduše začít cvičit doma

Vysávání, žehlení, vytírání, cesta s nákupem či roztančené vaření. I tak se dá zhubnout. Pusťte se do pravidelného úklidu s vervou a brzy uvidíte první výsledky. Co takhle pevnější stehna i paže „bez práce“? Jakmile zjistíte, že při vysávání spálíte stejně kalorií jako při skákání přes švihadlo, úklid vám přestane být na obtíž. „Každý pohyb se počítá, tak proč občas nespojit příjemné s užitečným,“ dodává výživová poradkyně Martina Weisserová. A když následně přidáte i pravidelnou sportovní aktivitu, spálené kalorie se znásobí.


TIP! Rozdělte si domácí činnosti s partnerem a zhubněte společně. Hubnout doma přece může jak žena, tak muž.


Věděli jste, že:

  • Cyklisté na Tour de France spálí průměrně okolo 7 000 kalorií za etapu (za cca 5 hodin).
  • Při fyzicky náročném povolání spálíte průměrně 3 400 kcal za 8hodinovou směnu, zato při práci v kanceláři jen 896 kcal za 8 hodin.
  • Když sníte celou tabulku čokolády (studentská pečeť = 921 kcal), musíte jít na 1,5 hodiny běhat rychlostí 10 km/h (945 kcal), abyste čokoládu spálili.

Trénink na doma s profesionální trenérkou CrossFitu

Běžné činnosti a domácí práce už vám nestačí?
Zkuste cvičení na doma, kde procvičíte celé tělo, nebo super cviky na břicho.


Pravidelné cvičení = 30 % úspěchu při hubnutí. Jak dosáhnout 100 %?

Pokud se do cvičení chcete pustit, abyste shodili nadbytečná kila, neopomínejte zdravý jídelníček. Skladba jídelníčku má na hubnutí ještě větší vliv než pravidelné sportování. Jde o celých 70 % vaší snahy. Nevíte si s poskládáním zdravých dietních potravin rady? Vyberte si jeden z našich odborníky sestavených dietních plánů.

Tenhle článek stojí za sdílení!

Nikola Nevečeřalová copywriter a brand markeťák KetoDiet

Pro zdravý jídelníček a pravidelný pohyb má ten správný zápal. Je aktivní nejen v životě, ale i v našem blogu, kde se můžete inspirovat jejími články.

Opravdu víte, co je ketodieta?

Propásli jste úvodní video našeho nového seriálu o hubnutí a zdravém životním stylu? Nevadí! Zjistěte teď, co přesně znamená, když se řekne ketodieta.
Podívejte se

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů