🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

„Jako žena se cítím zase mnohem přitažlivější.“ Lucie úžasně zhubla a bude krásnou nevěstou

19. 9. 2023Tento článek vám zabere 7 min čteníNikola Nevečeřalová

Svět se jí točí kolem dětí, večer ještě sedá k práci, své potřeby upozaďuje. I kvůli uzobávání sladkého přibrala maminka dvou malých dětí a budoucí nevěsta Lucie 20 kilo. Jak se jí podařilo zhubnout?

Maminka Lucie zhubla. Povedená hubnoucí proměna KetoDiet

Po prvním těhotenství zůstalo Lucii 10 kilo nahoře. Po roce a čtvrt otěhotněla znovu. „Startovací váha tak byla výrazně vyšší než u prvního těhotenství a po druhém porodu mám nahoře dalších 10 kg,“ sčítá svou nadváhu maminka dvou hošíčků Lucie a svěřuje se, že se přestala cítit dobře. „Nekoukalo se mi na sebe hezky, a navíc mě bolelo celé tělo.“

„Chci být krásná nevěsta,“ prozrazuje svou hlavní motivaci Lucie

Lucie nemá dostatek času sama na sebe. V noci toho kvůli neustálému vstávání příliš nenaspí, přes den se věnuje hlavně dětem, večer práci. Na chystání si zdravých porcí a na pravidelné cvičení tak neměla před začátkem hubnutí ani pomyšlení. Navíc až příliš často uzobávala sladkosti, aby dobíjela energii.  

Řekla si ale dost. „Chci být aktivnější kvůli svým dětem, abych jim stačila, a užívat si vše, co teď nemůžu, protože se na to fyzicky necítím,“ říká odhodlaně Lucie a dodává, že by si na to ráda vzala oblečení, které nosila před dětmi.

Nejsilnější motivací k hubnutí je pro Lucii svatba, kterou s přítelem plánují. „Chci být krásná nevěsta,“ přeje si. Kdysi při vysoké škole už 20 kilogramů podle sestaveného jídelníčku na hubnutí shodila, tak proč by se jí to nepodařilo zas.

Maminka a budoucí nevěsta Lucie zhubla s KetoDiet a splnila si cíl

Jaké je začít s KetoDiet

O keto dietě Lucie neslyšela poprvé. Už sama kdysi zkoušela nějaké proteinové drinky a popravdě jí vůbec nechutnaly. Nevěřila ani, že pak je možné vrátit se k normální stravě a znovu nenabrat všechna ztracená kila. „Teď to vyzkouším a věřím, že se to podaří, protože vše je jenom o vůli. Ke starému životnímu stylu už se nevrátím,“ přiznává své prvotní obavy Lucie a díky pevnému odhodlání je současně odhazuje.

Z úvodní schůzky v KetoDiet, ze které si odvezla balíček pro 1. krok dietního plánu INTENSE, byla Lucie nadšená. Jako jedna z výherkyň hubnoucí proměny s KetoDiet v soutěži se serverem eMimino se v rámci svého hubnutí pravidelně dostavovala na konzultace s naší výživovou poradkyní Martinou Dvořákovouměření InBody.

„Líbilo se mi představení diety, líbí se mi podpora, kterou v týmu KetoDiet i eMimina máme. Měření a konzultace dietního plánu probíhalo bokem, takže jsem byla ráda i za trochu soukromí,” chválí průběh setkání Lucie a dodává, že cítila obrovskou podporu, která ji namotivovala k získání vysněné postavy.

Potřebujete s hubnutím poradit?

Pokud byste chtěli mít své hubnutí pod dohledem zkušeného odborníka, využijte hubnutí s certifikovaným výživovým poradcem, nebo si domů objednejte výživovými specialisty seskládaný dietní plán včetně obsáhlé brožurky, která vás dietou provede.

Lucie zhubla s KetoDiet na vysněnou váhu

„Měla jsem strašný hlad, ale za týden už bylo dobře,“ popisuje 1. krok keto diety Lucie

1. krok byl nakonec podle slov Lucie super. Byla maximálně spokojená, ač to tak v úvodu nevypadalo. „První dny byly náročné, cítila jsem se unaveně, a hlavně jsem měla neustále strašný hlad,“ popisuje začátek diety, než se tělo dostalo do ketózy, Lucie. „Ale když si člověk něco umane, tak to prostě zvládne,“ podtrhuje své odhodlání Lucie a doplňuje, že za týden už bylo dobře.

„Jediné, co mi v 1. kroku diety chybělo, byly bílé jogurty a maso,“ říká Lucie. Po sacharidy nabitých potravinách se jí ani nezastesklo. Navíc ušetřila spoustu času. „Příprava proteinových jídel je velmi jednoduchá a rychlá. S tím jsem naprosto spokojená,“ hodnotí Lucie a přiznává i krizové situace. „Vařit pro děti, když nemůžu ani ochutnat, je dost nepraktické a oslava 1. a 3. narozenin mých synů, když jsem si nemohla dát ani kousek dortu, byla tvrdou zkouškou.“ S pevnou vůlí ji ale zvládla.

Většina jídel v balíčku jí chutnala. Jen proteinovou kaši by raději vyměnila za něco jiného, nesedla jí její konzistence. Co je ale důležitější, už po prvním kroku diety si její okolí začalo proměny všímat a oblečení na ní začalo plandat. Lucie sledovala váhu i centimetry. „Šlo mi krásně dolů obojí, i když váha není tak důležitá jako centimetry,“ neskrývá úvodní nadšení ze ztráty tukových zásob Lucie, která cítí, že má konečně zase víc energie.

Už 2. krok keto diety přiblížil Lucii k vysněné váze

2. krok keto diety, a to balíček pro 2. krok dietního plánu INTENSE, Lucii výrazně posunul ke štíhlejší postavě. Silnou motivací pro ni je kromě svatby i samotné měření InBody, kdy se člověk dozví, jak na tom je a má pak úplný pocit euforie.

„Cítím se asi o 1 000 % lépe, mám mnohem víc energie, nezadýchávám se při jakékoliv aktivitě či rychlejším pohybu a o psychické stránce ani nemluvě,“ chrlí ze sebe superlativy Lucie a s úsměvem přiznává, že i jako žena se cítí zase mnohem přitažlivější díky pozitivním reakcím okolí.

Nejvíc ji samozřejmě potěšila pochvala od přítele, který prohlásil, že z ní bude krásná nevěsta a že už se nemůže dočkat, až ji uvidí ve svatebních šatech. „Tak snad se toho příští rok už dočkáme,“ směje se Lucie, protože letos dostala před veselkou přednost rekonstrukce domu.

Na KetoDiet Lucii vyhovuje hlavně to, jak je vše jednoduché a rychlé na přípravu. „Člověk nemusí přemýšlet, vymýšlet jídla a plánovat si čas na vaření,“ vítá Lucie. Navíc je podle ní většina produktů opravdu chutná, takže ji nejen zasytí, ale i potěší. Oblíbila si proteinový nápoj malina a černý rybíz a Piňa Colada, proteinové croissanty a čokoládové a jahodové proteinové tyčinky.

Oblíbená keto jídla a nápoje budoucí nevěsty Lucie

Lucie zhubla s KetoDiet a má svou štíhlou postavu zpět

„Přítel prohlásil, že ze mě bude krásná nevěsta, a už se nemůže dočkat, až mě uvidí ve svatebních šatech.“

Lucie vzkazuje všem, kteří chtějí zhubnout, aby přestali váhat a skutečně do toho šli. „Chce to jen opravdu chtít zhubnout a jít si za tím. S KetoDiet je to velmi jednoduché a skutečně to funguje. Já jsem z KetoDiet nadšená a těším se, že i nadále budu s jejich produkty pokračovat,“ uzavírá výrazně štíhlejší Lucie, která dietní plán zakončuje balíčkem pro 3. krok dietního plánu INTENSE, a prozrazuje, že i po dietě má v plánu si alespoň jednou denně svůj oblíbený proteinový nápoj dát.

Věděli jste, že KetoDiet jídla můžete běžně zařazovat i po skončení diety?

Doplňte zdravý jídelníček třeba řadou Stay fit nebo jakýmkoli jiným oblíbeným proteinovým jídlem či nápojem a žijte bez zbytečných cukrů.

Vybrat si v e-shopu

Beauty den pro výherkyně na památku

Po 3 měsících hubnutí jsme Lucii a dalším dvěma výherkyním hubnoucí proměny připravili tzv. Beauty Day, kdy si všechny 3 maminky vzala do parády make-up artistka Denisa a nafotili jsme jim profesionální snímky na památku.

Jak zkrášlovací den probíhal, se můžete podívat i vy nebo si přečíst o proměně ještě víc informací v článku eMimina.cz.

 

Foto: KetoDiet

Tenhle článek stojí za sdílení!

Nikola Nevečeřalová copywriter a brand markeťák KetoDiet

Pro zdravý jídelníček a pravidelný pohyb má ten správný zápal. Je aktivní nejen v životě, ale i v našem blogu, kde se můžete inspirovat jejími články.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů