🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Nové proteinové krekry s rajčaty a bazalkou

23. 1. 2023Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Jemně solené, do křupava pečené. Zakousněte se do nových krekrů s rajčaty a bazalkou. Běžné pečivo už nebudete potřebovat.

Nové proteinové krekry s rajčaty a bazalkou

Občas se hodí mít po ruce slaný snack, který zažene mlsnou i pořádný hlad. Na rohlíky po kabelkách klidně zapomeňte. Tyhle krekry si oblíbíte vy i vaše linie.

Ochutnat krekry

Proteinové krekry s pomazánkou

Kdy sáhnout po proteinových krekrech?

  • Jsou skvělou přílohou k nejrůznějším zeleninovým salátům. Třeba i k tomu s mozzarelou. Taková kombinace bezpečně zasytí. 
  • Až budete hledat pečivo pod oblíbenou pomazánku (třeba tvarohovou nebo vajíčkovou), vyměňte ho za krekry. Hodí se i k dipům. Odlehčení tělo jedině uvítá.  
  • Přibalte je do batohu na výlet. Můžete si pokřupávat po cestě. 

Křupnout si

Proteinové krekry zasytí a pomohou chránit svalovou hmotu.

Proč jsou krekry vhodnější než pečivo?

  • Jejich základ tvoří směs rostlinných zdrojů bílkovin. Nejenže zasytí, ale pomáhají také s ochranou svalové hmoty
  • Mají nízký glykemický index. Ocení je tak všichni, kteří si přejí nějaké to kilo shodit. 
  • Ve složení čtete: rajčata, sůl, oregano, bazalka, olivový olej, paprika a česnek. Nepřidali jsme do nich žádný konzervant, barvivo ani dochucovadlo. Navíc jsou veganské
  • Pro delší pocit sytosti a lepší zažívání v krekrech nechybí porce vlákniny. 
  • Můžete je hned od 1. kroku dietního plánu. Balení doporučujeme rozdělit na čtvrtiny. 

Další tipy na slané snacky

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů