🥤 Sleva až 40 % na proteinové nápoje. + 🍫 Věrnostní sleva 15 % na proteinové tyčinky. Slevy lze kombinovat. Platí do neděle.

Novinka – Upečte si doma proteinový chléb a muffiny

15. 1. 2024Tento článek vám zabere 2 min čteníredakce KetoDiet

Ten pocit, když se zakousnete do ještě teplého pečiva. Že si ho raději nedopřáváte často? Odteď můžete. Máme pro vás dvě horké novinky – proteinové směsi na pečení, se kterými hravě zvládnete doma upéct low carb chléb i křehké muffiny.

Nové směsi na pečení KetoDiet – proteinový chléb a muffiny

Když máte čas a chuť, není nad domácí pečivo. Abyste nemuseli péct úplně od základu, zkuste dvě sypké směsi (obě vhodné od 3. kroku keto diety). Jen je smícháte s vodou a dáte péct. Výsledkem budou vláčné muffiny a neodolatelný low carb chléb.

Jde se péct

Proč sáhnout po směsích na pečení?

  • Jejich základem je kvalitní bílkovina z fazole fava, jedné z nejstarších pěstovaných plodin.
  • Fava je bohatá také na vlákninu, vitamíny a minerální látky.
  • Hotové muffiny i chleba mají mnohem nižší obsah sacharidů než jejich běžně prodávané alternativy v obchodech.
Muffin upečený z proteinové směsi na pečení KetoDiet

Muffiny si můžete ještě zpestřit

Stačí před pečením do těsta přidat například: 

  • lesní ovoce (maliny, ostružiny, borůvky), oříšky nebo rozinky,  
  • skořici, kakao a kousky kvalitní čokolády
  • nebo si už k hotovým muffinům nabrat na lžičku některý z našich proteinových krémů.

Na chleba zkuste některou z našich pomazánek

Pochlubte se nám ve facebookové skupince Moje KetoDiet s vašimi pekařskými výsledky a dejte vědět, jak jste si pochutnali. 

Jestli pečení zrovna neholdujete, nevadí. Máme pro vás pestrou nabídku už hotového proteinového pečiva.

Tenhle článek stojí za sdílení!

skupina autorů redakce KetoDiet

Píšeme pro vás o nových produktech, o nejrůznějších akcích, o vašich proměnách nebo třeba o tom, jak vařit zdravě bez zbytečného cukru.

Keto svět jako na dlani. Ve vašem e-⁠mailu.

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů