* Výsledky této diety nejsou zaručeny pro každého a liší se podle individuálních dispozic klienta. Doporučujeme poradit se s lékařem před zahájením dietního programu.
3 nejoblíbenější velikonoční KetoRecepty

Velikonoční svátky si dosytosti můžete užít i přesto, že právě hubnete a jste uprostřed svého dietního plánu. Společně s našimi výživovými poradkyněmi jsme pro vás připravili 3 oblíbená jídla, na kterých si můžete bez výčitek pochutnat.
Zapečená "Ketonádivka"
Na 2 porce budete potřebovat:
200 g květáku
100 g brokolice
(může být i cuketa)
2 ks slaninové omelety KetoDiet
1 vaječný bílek
majoránka
čerstvá pažitka
čerstvá petrželka
pepř
sůl
Květák i brokolici uvaříme do měkka v osolené vodě, rozdělíme na menší růžičky a dáme do zapékací mísy. Přidáme bylinky, lehce osolíme a opepříme. 2 porce směsi na slaninovou omeletu rozmícháme vodě podle návodu a nalijeme na připravenou zeleninu. Lehce promícháme. Zapékáme v troubě 15 min při 180°C.
Velikonoční aspik
Na 4 porce budeme potřebovat:
1 ks želatiny na vaječnou tlačenku
200 g vepřové šunky od kosti
200 g pečeného krůtího prsa
200 g orestovaný celer
1 chilli paprička
čerstvá petrželka
Do formy vložíme na kostičky nakrájenou šunku, natrhané krůtí maso, na kostičky nakrájený a orestovaný celer. Dle chuti můžeme přidat na drobno nakrájenou chilli papričku a čerstvou petrželku. Osolíme, opepříme a zalejeme želatinou připravenou dle návodu na obalu. Vychladíme v lednici a podáváme s čerstvým zeleným salátem.
Plněná velikonoční vejce
Na 2 porce budeme potřebovat:
4 celá vařená vejce (na tvrdo)
4 polévkové lžíce červené čočky
180 g tuňáka ve vlastní šťávě
1/4 červené papriky
citronová šťáva
1 lžička olivového oleje (ale není nezbytně nutná)
pepř, sůl
Vejce uvaříme natvrdo a po oloupání je rozkrojíme na půlky a opatrně dáme stranou žloutky do misky. Do misky k žloutkům přidáme dvě lžíc uvařené čočky (může být i lehce rozvařená), tuňáka a olivový olej a vše umícháme v pomazánku. Dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí. Poloviny Vajíček plníme pomazánkou a zdobíme polníčkem.
Tenhle článek stojí za sdílení!