Jak připravit keto těstoviny na kari
- Proteinové fusilli dáme vařit dle návodu do vroucí osolené vody.
- Cuketu nakrájíme dle velikosti na tenčí půlkolečka, cibulku nadrobno, pokud máme fazolky dlouhé, překrojíme je na menší kousky.
- Na lžíci olivového oleje zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme fazolové lusky a krátce orestujeme.
- K orestovaným fazolkám přidáme nakrájenou cuketu a restujeme ji cca 3 minuty (měla by být na skus).
- Směs osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek.
- Zeleninovou směs podlijeme kokosovým mlékem, přidáme kari koření a promícháme.
- Jakmile se odpaří asi polovina mléka, přilijeme kokosovou smetanu, přidáme uvařené fusilli a mícháme, dokud se kari omáčka do těstovin krásně nevsákne.
- Dáme pánev stranou a do těstovin vmícháme máslo, které omáčku zjemní.
- Podáváme ozdobené lžičkou zakysané smetany a nasekaným čerstvým koriandrem.