Postup
Uvařenou kávu připravíme do mističky a proteinové croissanty nakrájíme na kolečka. Kávu necháme vychladnout a mezitím připravíme krém. Žloutky oddělíme od bílků. Do žloutků přidáme vanilku, čekankový sirup a vyšleháme. Přidáme mascarpone a vše dobře promícháme. Z bílků vyšleháme sníh a opatrně ho přimícháme do směsi se žloutky a mascarpone. Hotovou směs vrstvíme do připravených skleniček v pořadí plátek croissantu namočený do kávy - krém - plátek croissantu namočený do kávy - krém. Na závěr přijde vrstva krému. Necháme alespoň hodinu vychladit v lednici a před podáváním posypeme kakaem.
Náš TIP! Pokud to vydržíte, nechte tiramisu odležet v ledničce přes noc.
Video
Dobrou chuť Vám přeje KetoDiet