Sleva 25 % na proteinové nápoje KetoDiet

Sleva 25 % na proteinové nápoje

Platí na nezlevněné s kódem: 25DRINKY24D

Vyberte si

3 tipy, se kterými zhubnete do léta

13. 5. 2024Tento článek vám zabere 3 min čteníNikola Nevečeřalová

Straší vás představa vylézt v plavkách všem na oči? Zhubněte letos do léta včas a jednoduše. Stačí dodržet 3 účinné tipy, se kterými vám půjde hubnutí jedna radost. 

Zhubněte do plavek s KetoDiet

1. Skočte do kalorického deficitu snadno a bez počítání 

Klíčem k úspěšnému hubnutí je kalorický deficit. Jedině když budete jíst míň kalorií, než vydáte, začnete spalovat uložené tukové zásoby. Abyste nemuseli počítat každou kalorii, vyzkoušejte hubnutí s keto dietou a odstartujte zdravý životní styl jednoduše.  

V keto dietě se kromě kalorického deficitu dostanete do tzv. ketózy – přirozeného stavu, kdy si tělo jako zdroj energie místo sacharidů, kterých mu záměrně dodáte málo, vybere tuky. Ty vaše uložené budete díky ketóze spalovat a přitom se cítit plni energie.  

Ve vašem novém dietním jídelníčku budou hrát prim: 

  • kvalitní bílkoviny,  
  • zdravé tuky, 
  • zelenina. 

Pokud potřebujete s výběrem dietního plánu poradit, zkuste naši chytrou BMI kalkulačku nebo zavolejte holkám na výživovou poradnu. Jsou tu pro vás zdarma. 

Jídelníček na hubnutí si sestavovat sami nemusíte. Vyberte si jeden z odborníky na výživu poskládaných dietních plánů KetoDiet včetně průvodce. Tentokrát to dokážete i vy. 

2. Přidejte pohyb, kterému propadnete 

Změna jídelníčku tvoří při hubnutí 70 % úspěchu. Abyste své úsilí dotáhli na celých 100 %, přidejte pravidelnou pohybovou aktivitu. A to ideálně 3x týdně po dobu 45 minut. Vyberte si takový pohyb, který vás chytí. Jedině tak vydržíte dlouhodobě.  

Nejvíce kalorií spálíte pomocí kardia. Dejte si svižnou procházku, proběhněte se, vyrazte na projížďku na kole nebo zkuste skupinovou lekci. Objednat se na určitý čas vám pomůže, pokud se nedokážete ke cvičení „dokopat“ sami. Třeba HIIT vám dá pořádně do těla.  

Když kardio doplníte silovým tréninkem, zpevníte problematické partie, jako jsou boky, stehna a zhubnete břicho

Cviky na hubnutí s vlastní vahou fitness trenérkou Žanetou Čermákovou, KetoDiet

3. Buďte v pohodě. Čistá hlava a kvalitní spánek jsou polovinou úspěchu 

Nepodceňujte své psychické rozpoložení a odpočinek. Aby vaše tělo reagovalo na změnu životního stylu, jak si přejete, musí s tím být vaše hlava v souladu. Zůstaňte motivovaní, což se s keto dietou daří. První výsledky uvidíte už za pár dní

Nepodceňujte spánek. Na pravidelnou pohybovou aktivitu i každodenní fungování musíte být pořádně odpočatí. Každý den si dopřejte alespoň 7 hodin kvalitního spánku v dobře vyvětrané a zatemněné ložnici, kde na vás nebude svítit žádná obrazovka. 

První krok je na vás. Dál můžeme pokračovat společně. 


Foto: Pexels, KetoDiet 

Tenhle článek stojí za sdílení!

Nikola Nevečeřalová copywriter

Pro zdravý jídelníček a pravidelný pohyb má ten správný zápal. Je aktivní nejen v životě, ale i v našem blogu, kde se můžete inspirovat jejími články.

Zhubněte bez jojo efektu

Jak zhubnout a už nikdy znovu nepřibrat? Nedělejte tuhle chybu.
Přečíst si jakou

Protein rovnou do e-⁠mailu

Recepty, novinky a tajné akce.

Nebojte, žádný spam a všeho s mírou.

Odesláním e-⁠mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů